The Parsympathetic Repainting

The Grand Illusion

Weekstart i Paris

Weekstart i Paris 
Nu har jag precis klivit in innanför ytterdörren och slängt mig i soffan. Med både skor och jacka på fortfarande. Kom precis hem från en weekstart i Paris. Jag tror att jag tycker om att åka iväg på weekstarts mer än att åka på weekends faktiskt. Finns det någon bättre start på veckan? Nej exakt, trodde väl inte det. Jag är så utmattad men glad! Har haft en sjukt kul resa faktiskt, den var väldigt spontan och det brukar ju bli bäst då haha.

Vi har faktiskt hunnit med förvånansvärt mycket dessa tre dagarna som vi var borta. Vi har hittat en ny favvo bar inne i stan där vi lyckades bli stammisar, på endast tre dagar. Måste vara något slags rekord nu när jag tänker på det! Vi har varit i triumfbågen och uppe i Eiffeltornet. Vi har checkat in Louvren och lyckats åka ifrån varandra med tunnelbanan. Eftersom att jag var med har det också hänt en del riktigt pinsamma incidenter också. En av dom är till exempel att min kjol satt fast i strumpbyxorna, och så gick jag runt ett bra tag. En annan pinsam sak är att jag råkade låsa in mig i duschen. Vi hade en sån jätteliten dusch med vikdörrar i glas, som jag verkligen inte fick upp! Och min kompis var nere i receptionen och frågade någonting så jag fick stå där och bara vänta på att få bli utsläppt. Självklart försökte jag under tiden att bryta mig ut på diverse sätt... Men det gick inte så bra. 

Det bästa på hela resan var ju nästan maten. Eller varför skrev jag nästan, det VAR det bästa. Mat är ju livet helt enkelt. Jag tror att nästan alla mina pengar gick till mat, jag åt hela tiden, precis som vanligt. Så sjukt värt!